snart

Det här börjar kännas hopplöst men ändå är min vilja just nu bara att stanna hemma med Johan istället för att åka till borlänge. Orka tre veckor utan....
Men när jag väl är i borlänge och ska in på peace and love kommer nog allt kännas sjukt bra och satan vad kul det kommer att bli!
Men samtidigt fortsätter ett annat liv hemma. Inte det att jag är rädd att missa något kul, är mer rädd att jag ska missa något dåligt.. oroas!!
Nä fuck det!! Nu ska jag packa och städa efter en veckas slackerii här hemma, har fan inte städat ett dugg..... VAD SKA MAN HA MED SIG TILL PEACE AND LOVE?? HAR EJ PACKAT EN SAK! ÅKER IMORGON (Y)

saknar redan jojy... hoppas att du ringer mig någon dag i livet (livet =tre veckor..)

mmm

Tack för en trevlig kväll me god mat kvinnor!!

now what ya ganna doooe?

saker jag gör nu som gör städningen roligare:
1. Lyssnar på peace and love musik
2. dricker vin
3. städar av en speciell andledning för ikväll kommer det prinsessor!


jäla städstad

ska städa nu vill bara äta melon.

Night skies

Här är lite bilder från night skies spelning på skolavslutningen. De spelar imorgon också i döbelns park och jag har massor med fler bilder!

brinn


Supergummans superfest
1. Fanny serverar bål 2. Grillfolk 3. Nellie Ölar 4. Kim är glad 5. Fanny och Jacob med sånghäftet.

MAJA TACK FÖR EN SJUKT BRA KVÄLL!! Alla verkade ha kul.

sry en till


superdupergumman


Vet ni

JAG LISTAR BRA SAKER:
-Superdupergumman fyller 18 år imorgon!! hoppas att jag får se en folle i hennes hand och en FET prilla under läppen hennes imorgon!!
- på tisdag är det slaget om midgård! jag är taggish
- på onsdag är jag helt ledig
- på torsdag är det skolavslutning och studentskivor och night skies på skolavslutningsfesten.
- på lördag så ska ja pussa ännu mer på superdupergumman.

veckan efter det så jobbar jag 4 pass i veckan ända fram tills dess att jag åker till borlänge med tha gang och peace and love. jesus å jossan så roligt det ska bli.
lägger ut en roli gify på det här då pos pos mary e fin


tröjan :(

Alltså jag har en tröja som egentligen är min systers och det är på det viset att den mystiskt har försvunnit... och jag skulle vilja att om någon har sett den eller kanske har den hemma (om jag glömt den hos någon) säger det åt mig.

den är ljusbeige, är ganska lång, ärmarna är typ 3kvarts, längst ner på tröjan är det som jack på båda sidorna och på vänster bröst (när man har den på sig d.v.s eftersom att den är högen på bilden) är det en ficka.

ungefär såhär ser den ut, jag har ritat mycket slarvigt i paint.
Det jobbigaste med det här är att det är min systers och hon har köpt den på second hand så jag skulle ju inte kunna köpa en ny åt henne.

Men hur som helst, VET NÅGON VAR DEN ÄR JUST NU? (sist jag såg den så hade typ corre på sig den så Corry speciellt, var eren?)

tack å hej nu ska här sovas!

de e en sommardröm

filmen from Klara Holm on Vimeo.


RSS 2.0