100630


Igår övningskörde jag för fjärde gången. Det var i stugan och det gick mycket bra och var kul.
I bilen satt pappa brevid mig, i baksätet satt Mamma, min bror viktor och mormor och göttade sig.
Jag körde en ganska lång bit och fick växla till tvåans växel flera gånger och svängde hastigt med mening
på bettnäs-parkeringen. Idag körde jag även bil med mammy efter att vi varit på ica maxi. Denna gång fick jag motorstopp endast EN gång och har provat att backa. mycket lärorikt!

Härmen välkommnas min nya kategori "jag tar körkort" på bloggen!

musik dirr

Här är några bilder från musik direkt som jag har redigerat. De förra bilderna var inte redigerade. Jag har hur mycket bilder som helst från musik direkt så det lär dyka upp fler.

Night skies


novemberHEJ DETTA ÄR MIN FÖRSTA GIF. BILDERNA ÄR TAGNA I NOVEMBER. JAG LÄRDE MIG OM GIF HÄR:
http://surrealistiskt.blogg.se

kulturnattaDen här sista bilden tog Simon dansky.
Vi satt i parken brevid sparken hela kvällen. Jag drack coca cola som adrian hade köpt åt mig och johan.
Marianne visade sina kunskaper inom fiolspelande och skate i sparken. Hon är duktig!
Vid halv ett cyklade jag och Johan hem. när vi åkte genom stan så var det 100 fulla 13åringar, 100 fulla 50åringar och jag såg 3 cyklister som ramlade på olika ställen i stan under 10 minuter...en tjej som var ca 16 år ramlade utanför Dressman, en kvinna som var ca 45 år ramlade på rådhusesplanaden ca 10 meter från apberget och en man som var ca 30 år ramlade utanför nattöppet. alkohol alltså... tacka vet jag Coca Cola.
Sedan köpte Johan godis på nattöppet för 5.90 kr hg och när vi kom hem så sov vi.

Monster, fashion, telephone mm.


Ciggen


Första bilderna från lady gaga-festen. Den första bilden föreställer Rah rah majaja, den andra Nellie olalaa och den sista är de båda in a bad romance.

Majsy
tjatja, Gjorde ett inlägg nu för att förbereda på att jag kommer uppdatara mera nu för tiden. Har äntligen fått photoshop på min dator så nu ska jag bara hämta ut den från dattateknikerna på middy! de här bilderna hittade ja på pappys dator och så. puz

well she´s a fiftynineMorfars bilder från 60-talet. De var så himla fina och man fattar ju knappt att ens egen mamma har varit
såhär liten! hon är fortfarande söt men inte lika liten.

Varför jag bloggar på blogg.se igen; jag kände för det!

Idag har jag skrivit prov och nu väntar jag på johan för att vi ska gå på lunchdate på vildmannen! det blir romantiskt. Efter jag ätit maten så ska jag ner till stan för att jobba i thulehuset. OCH IKVÄLL så blir det made-festivalen och Thåström.

.

RSS 2.0