Leds_taggad?!?!?!?!:S

Hej alla blog readers, jag ska åka till Indien på fredag! Det ska bli kul tror jaag. Jag är väldigt leds på all negativ energi jag känner hemma i Umeå just nu så det ska kännas skönt att få åka iväg och meditera och yoga bort en del tankar. Uuih.... Jag kanske finner förnuft i det tredje ögat, ett nytt perspektiv möjligtvis? Eller en närkontakt av den tredje graden. Vem vet?!
Hoppas att alla som är kvar i slasket här hemma också finner ro och förnuft. Att ni hittar tillbaka till er själva. Jag önskar er alla en god jul och ett gott nytt år! Sprid kärlek + ljus! Jag ska buga för kor!! Kram

Riders on the storm


campicz of my life

en gång var jag sjuk i Malmö hos min syster.
fest i soffan med mamma och storasyster.
HAcker_Cat
Jag och Johan var kanske det snyggaste paret. lol photob00th
ca lite mer än ett år sedan
Dettta var när stella var en liten kattbebis
Me + tuffsan
En glad dag i början av året
Kolla min tröja, den var ny och jag tyckte om den very mucho
Detta var just denna dag
Hej då hela allihopa

visst tickar klockan högre på kvällenEtt barn

För tre år sedan så var det ett sånt himla fint luciatåg på min skola och min vän Fannys storasyster Julia sjöng en jättejättefin låt. Jag har tittat på det här klippet varje år ända sedan det kom ut.

I know what we're for


bash 'em right the fuck in.


Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

-En bra film att se ikväll, eller en bra serie.

- Svart hår.


Dag 4 – Min favoritårstid.

Jag tycker om alla årstider förutom mellantingen som är mellan årstiderna. Det som är mellan vinter och vår särskilt... HUVVA!!
Här är slutet av sommaren förra året.
När det börjar bli höst så vissnar alla blommorna i stugan förutom den här sorten.
Hösten är så fin för att man slipper svettas och man kan gå i prasslande löv å det är fina färger.
tycker jättemycket om när första snön faller.
Detta var i slutet av oktober förra året. Redan snö, jag kommer ihåg att jag tyckte att den här dagen kändes som mars. Det var typiskt sportlovsväder.
VINTERN VAR SÅ JÄVLA FIN
Våren är inte en särskilt kul årstid. I Maj börjar det bli försommar, det är trevligt. Då kan man börja äta frukost ute på altanen.
Sommaren är bäst för att man är ledig och det är festivaler och man kan vara ute för att det är varmt!
Man kan sitta ute nästan hela natten och dricka vin.
Åka på roadtrip och dricka svalkande drickor.


me <3z alla årstider X0x0

Dag 3 – EFIT (ett-foto-i-timmen) TYP.

Måndag.
08.00- Johan hade sovit över hos mig så vi åt frukost i köket, drack kaffe och det hade fallit snö under natten. Det var en fin morgon, fast jag hade velat se julkalendern med honom under ett täcke i soffan.. När jag var liten så gjorde vi syskon alltid det, vi blev väckta på morgonen, tog med oss våra täcken ner till vardagsrummet där vi satt och såg julkalendern ihoprullade i våra täcken medan mamma och pappa skramlade på i köket med frukosten.


09.00- har ingen bild från denna timme, men jag satt på skolan och inväntade lektion. Trötta men glada personer gick förbi, folk som var försenade och någon som satt och spelade piano i korridoren som om det var på liv eller död typ. Sjukt dramatiskt soundtrack till min morgon bidrog denne med iallafall vilket inte gjorde mig så särskilt mycket.

10.00 - Hade lektion i Religion och vi gick igenom Islam inför ett prov vi ska ha snart, helt okej kul. Lektionen är lång men jag hade på mig sköna kläder och flera pennor att låna ut till behövande klasskamrater så jag tyckte att tiden gick rätt fort. Dessutom hade jag köpt en kopp kaffe.


11.00 - Lektionen i Religion var fortfarande igång men efter den så var det lunch ca vid 11.20.

12.00 - Lunch med Johanna och Farah. Johanna var på bushumör och jag tog närbilder på både henne och Farah. Fina leenden!13.00 - Satt i kaffan ett tag och hade håltimme, fick jättejätteont i huvudet och bestämde mig för att åka hem till Johan för att vila.
Jag var där i några timmar och det var mörkt ute.. När jag skulle hem så hade låset på cykeln fryst och mamma kom med biln å hämtade mig + cykeln.

Efter detta spenderade jag tid hos Maja, med Thilde Hanna Maja och Fanny(på skype). När vi for ifrån maja så gick jag och Hanna och satte oss ute vid en damm och pratade till jättesent på natten.
Här är en bild som Maja tog på mig när jag dattade.


hey, shut the fuck up girl you are starting to piss me off. Take your hands of that boy, you have already had enough

Fyfan jag är så jävla arg, jag låg vaken väldigt länge inatt och grät över hur arg jag är. Jag hatar. hatar. hatar.

Håll dig till ditt. 

I övrigt denna lördag:
- Cykla hem så fort jag kan. Behöver mig själv och mamma.
- Börja jobba klockan 17.00 och jobba hela kvällen.
- Försöka hitta mig själv, för under de här två veckorna så har jag typ tappat mig själv någonstans bakom.

ps.inlägget är censorerat. har tagit bort 98% av dom fula orden. ds.

.

Efter föreställningen gick vi till O'learys

Vi hade det trevligt, åt popcorn och helt plötsligt så kom det en kille från bordet brevid och började fota oss med min kamera. Han tog typ 40 bilder och två av dom var helt ok.

han såg ut såhär

Hjärter dam

Efter det första numret jag var med i så gick jag alltid till sminklogen och sminkade mig till hjärter dam som jag spelade senare under föreställningen. Det var så kul att sminka den där sminkningen, överdriva järnet!

Projektveckan

Det som händer när det inte är föreställning är typ lika kul som själva föreställningarna. Vi sitter i sminklogen och fixar hår och smink, fetsmink är så jävla kul och det vill jag lära mig mer om. Vi har lekt bakom scenen och spexat runt i våra scenkläder och vi har ätit mat.

krogen

Vi var ett gäng som fick ut på O'learys förra onsdagen och drack lite öl. Jag träffade Linda Lisa och Kim för första gången på länge. Filip trixxade med flera cigaretter och jag stannade kvar rätt länge och några andra lekte lekar, Petter och en annan kille blev riktigt tävlingsinriktade när de bröt arm på varandra och skulle visa vem som var alfahannen så att dom spillde ut en stackars killes tequila så att det såg ut som att han hade kissat på sig.... gbn 4 ever.
Titta vilken blick :O

RSS 2.0