JA VILL VA DEN HÄR NU


Vill alltid vara en räv när jag ser en räv, för dom e så söta och har en burrig svans som dom kan mysa med!

WE CREATED IT LET'S TAKE IT OVER


I'm so young, I'm so god damn young.

Ikväll ska jag på en fan en förfest och sedan vidare ut på Scharinska!!! yepp yepp. Ha det fett ikväll gänget och kör för Fa-An!

Annika

Knytkalas hos Annika igår, för att fira att hon blivit nitton! Grattis du fina fina Annika.


Marianne är duktig för att hon kan gå utan kryckor nu, hon härdar väl. Det är coolt!


Vi gick till Haga en bit med Maja, men jag och Nellie gick vidare i fet jävla motvind till Ålidhem, där skulle det vara galen fest. Men det var inte det så vi softade hos Dylan och såg Fucking (jävla kuk) Åmål. Jävligt bra film!

IBLAnd Blir jag JävligT gLad

Gamla goda klassiker från youtube, för er som vill ha kulT.

FILM PÅ MAJA


FÄRGER INNAN JAG SKA SOVA


21

Jag körde bil igen. 120 km/h niiiice flooow. Jag pluggade teori och var duktig. Hade på mig en fin kjol men var jättedålig på att ta bilder på hela min outfit så det här får räcka.
GARN

Stella (aka "Babygirl" nu för tiden) lekte med ett garnnystan som jag hade framme i mitt rum.

Hahaha men jag tog det ifrån henne och lekte med det själv!fföfa-an

Idag har jag börjat redigera filmen från Peace and Love 2010, kände såhär: Bättre sent än aldrig för Fa-an!!


Inser hur bra det var på Peace and Love. Bilderna är mina och Majas.

HEjhEj


Lediga fredag

Kompensationsledig idag, jag cyklade till bil och båge för att ha körlektion i femtiofem minuter.  Jag fick lära mig om placering, planering inför svängar, accelerera fortare och även läsa skyltar. Det är sånt jag måste nöta in i mitt hövve.
Efter körlektionen så gick jag hem och tog vägen genom stan så jag gick in på kupan. Där jag faktiskt hittade en jacka!! 100 kronor fick jag ge! En dålig bild får jag ge er, en som inte riktigt visar allt, men knapparna iallafall

Nu ska jag till skolan och spela musik! Ikväll är det klassfest.

natttttt

Ikväll hade jag på mig min blus från monki för åttio kronor. Den är väldigt fin. Jag var på fest med mycket bra folk som jag saknat under tiden jag var sjuk.  Nu har jag lagt huvudet på kudden så här skönt! Godnatt gänget!

klicky på bilden jag har en spellista.

godnatt


insp


bilder från weheartit

JULI TILL SEPTEMBER

JULI
Vi var på Peace and love från typ 28e juni till 4e juli.

Sedan var jag borta ett tag till. Bland annat i Göteborg, Skövde och Oslo. När jag kom hem spenderade jag tid i min stuga. Det var en tyst, ganska skön och deppig tid fram och tillbaka i någon vecka.Efter det så åkte jag till Trästock med Simon, Johan, Kim osv. Det var helt okej 2010 men inget jämfört med 2009.

AUGUSTI
Morfar dog efter en tid på sjukhuset. Jag lyssnade mycket på The Antlers - Hospice. Augusti var en väldigt tyst och blek månad för min del. Åtminstone från början. Hade en bra tid på Urkult iallafall!!

Vi drog till Urkult!!Sedan färgade jag mitt hår svart igen och drog på fest med Johan hemma i Umeå.


SEPTEMBER
En gång var det en riktig dunderkväll. Vi var först hos mig och ölade några tjejer, sedan drog vi till Simon och festade loss innan vi drog vidare till Caroline i Stöcke! (båda bilderna är Majas)


Jag höll på mycket med kameran faktiskt, vi var till exempel ett helt gäng som for ut i skogen och fotade, jag fotade även mig själv!


Tuffsan i min säng med min nya halsduk! Det ligger en text till Hot stuff där också!! Vi hade ju Discokväll på skolan. Alla vi som går musik och musikproduktion! Jag sjöng hot stuff, det var jävligt kul!

Det började även att bli höst och jag ÄLSKAR höst!!

Klart.

egentligen e du inte kär i mig och egentligen e d okej med mig


För sånt där är ju slöseri med tid och jag vill inte slösa bort mitt liv.
.
.
.
.
.
Nu kallar natten och jag ska försöka drömma om Oskar Linnros, honom skulle jag slösa bort mitt liv med!
Jag skulle även kunna slösa bort mitt liv på att försöka lura folk att jag är en kille!! Titta på översta bilden!!
Lurade jag er? Så ser jag ut ungefär just nu, förutom alla vinterkläder. Sjukling...

FEBRUARI+SOL+TWIGGY+RÖYKSOPP=INSPIRATION

Jag har får stöka och pyssla idag, det är jag tacksam över. Jag mår bra av det! Ännu bättre när det blir bra!

Så här såg det ut idag vid tvåtiden. Jag höll på för fullt och drack min nya favorit! Jokk bärdryck.

Jag blev klar med att teckna min version av Twiggy, det är både tusch, blyerts och vanlig svart ritpenna.
Jag klippte ut henne så fick hon vila på soffan med Stella. OBS: Det är ej meningen att det ska vara en exakt kopia av Twiggy!

Efter en stund såg det ut så här! UNDERBART!!! Jag älskar att ha pyssel fulla bordet! Resultatet kommer nog imorgon, jag orkar inte göra klart det nu!

Tack lillgumman!

Maja har målat en fin "krya-på-dig-Bild" åt mig! Den hjälpte faktiskt lite, och den här dagen har inspirerat mig också. Jag håller på och pysslar just nu, ska visa snart. Här är iallafall Majas teckning!

sjuk1

Jag är så jämarns sjuk ska ni veta... Det är det tråkigaste jag vet. Utseendet är ej med mig heller förstås.. Så inga självporträtt har gjort sig bra.
Den här helgen räddas av att Maja kommer och är en gyllene vän med Toffifee. Vi såg Solsidan, drack te och åt upp alla Toffifees! Man har så kul med Toffifee! Fredrik har även förgyllt kvällen med roliga historier! Nu ska jag sova och visa en bild på mitt face från förra helgen!

En hedrande.


Fredrik- har en frånvarande blick. Men han får ju ändå till en skolfoto-känsla över sin P12-ning. vad han gör med andra handen känns ju också lite P12.. testaaar gräänseer med bruudarna. Orutinerat, Precis som en P12a!
De två grabbarna uppe i mitten brevid Fredrik- Jag tycker att dem sköter det riktigt snyggt med stil och klass. Lite stureplans-P12or.
Jag och Linda- står för Bitchigheten. Det syns på hur vi putar med läpparna and how we are working our eyebrows!
Kim- känns självsäker, det syns på hennes Leende och att hon framhäver P12s-posen genom att trycka ihop kinderna lite extra mellan fingrarna!
Marianne- Hon använder hela kroppen i sitt poserande. P12-säker på den här bilden. Från topp till tå!
Maja- ser ut som den man inte ska mucka med, den som inte är rädd för att använda knogarna. DEN farligaste P12an.

Sedan finns det två personer till på den här bilden som aa... jag vet inte.. det är inte Okej iallafall.. De väljer att skita i P12an och köra något töntigt tecken...

P12


Jag måste säga att detta må vara det bästa sättet att bygga muskler! Iväg med steroider, iväg med proteindrycker, aldrig mer tråkiga sit-ups som ger dig ryggvärk. Hedra P12 på gymmet och få dem där sexiga musklerna du alltid drömt om.

Förut brukade jag skämmas över att åka till gymmet för att jag inte kunde lyfta lika tunga vikter som de andra grabbarna.. Jag låg hemma och gjorde tråkiga armhävningar och sit-ups, drack proteindrycker utan resultat..
MEN NU! Med P12an vågar jag alltid gå till gymmet och stå i mitten! Prova du också. Om du provar nu så får du en P12-guide med på köpet!

Se bara på resultatet! Hedra P12!!!

andra nöjda P12or (klicka här)

RSS 2.0