torsdag


Jag och Linda cyklade till Maya på sofiehem och hon bjöd oss på vin och jättgott snacks.

Grim kom också och umgicks. Dom har en jättemysig altan där satt vi länge och sedan sov jag och linda över.

in five years time I might not know you

när jag vaknade imorse hos linda så hade jag svullna läppar och torra ögon. på vägen hem ifrån linda cyklade jag förbi affären och köpte lunch och glass sedan kom jag hem och åt, städade och plockade smultron i trädgården.
Efter ett tag så körde jag bil till affären igen för att handla mat, första gången jag kört bil ensam eller alltså kört bil FF eller utan lärare! Det var rätt.

Igår när jag gjort mig fin för att cykla till Linda.

Bjöd den här lille rackaren på middag ikväll. Trevlit

Lite så såg jag ut när jag höll på här hemme minus glajjerna va, för jag tkr att dom är osköna, men hade saknade majas skjorta på mig och under glajjerna hade jag smink som jag somnat i kvällen innan. Inte allt för fint men jag har ägt idag.

<3

she once had me


MAYBE I'M AMAZED


John Travolta. aaaaaaah så jävla jävla snygg.

dance dance dance

äh jag ska bara

hämta mitt körkort va

vem ska jag nu se svenska hollywoodfruar med.... :(


I miss u mer än ever before.... :'(

i kissed your dry lips


SILLY LOVESONGSlove is like oxygen

Jag har just sett Moulin Rouge, den är så himla himla bra.
Gråter alltid när jag ser den filmen, det var perfekt för min kväll, att se den filmen.
Verkligen en av mina favoritfilmer.schnuuse ska in å sen heina ba å drift av

vänta tills jag köpt nybiln då jävlar bline till å drifta, å schnus ska en ha uppi läppn hela tin. Klä biln ska ja å gör, med fina granna tärningar som ska hänga fram vi rutan å nå rattmuff om he bli kallt.
JAG SKA drift runt på bakgårn me volvon å dra på mig nytröjan
"FUCK U I DRIVE A VOLVO"
Wonderbaumen ska klä hela sandbacka med jordgubb, citron och skogsfrisk doft. å Hele byn köm till å storkna av förtjusning.
Nästa år bline åsele marknad och ja fundert på å anmäl me te folkrace i bussjö till helgn.

Alltså jag har tagit körkort för er som inte fattade.

in my head i paint a pictureDet har fan varit en dyster helg. Jag har verkligen mått illa av det som hänt på  Utøya och i Oslo som alla andra.
Det är ogreppbart och helt sinnessjukt, jag har suttit knäpp tyst i timmar framför tvn och NRK. Sett samma inslag flera gånger med halvt öppen mun och sänkta ögonbryn.
Jag har varit arg, så himla arg. Vidriga högerextremist och hur kan EN person utföra en sån här grej. det borde inte få finnas. Lider med alla anhöriga, alla vänner och alla AUF-are som var på lägret på Utøya.

Amy Winehouse har dött och det är jag också ledsen över. Lady Gaga skrev på fan-sidan på facebook: "Amy changed pop music forever, I remember knowing there was hope, and feeling not alone because of her. She lived jazz, she lived the blues."
Ja, och hon var dessutom en bra och grymt skicklig sångerska. Vilken kontroll hon har i rösten. Får lyssna på det som redan finns trots att jag hade hoppats på mer ifrån henne.

Aja, nu ska jag live on för vad annars ens. Ska sova, kommer drömma en obehaglig dröm men imorgon ska jag vakna och äta en god frukost.

rakt in i solenSTELLA


Stuge


kram kram

Förresten!!!

Jag såg ut såhär på M-maskeraden och jag var utklädd till MANNEN.

Hejdå alla snyggingar, drar ut till stugan igen!

dududu


är i stugan, läser, pluggar, sover, Andas. Igår kom Nellie förbi och vi gick på en promenad, eller satt mest och pratade på klipporna. Det var refreshing.

Gustav


Sista dagen på peace and love då jag pratade med några som bor i Borlänge, precis brevid campingen. Dom stog och sopade undan skräp från gatan och ifrån deras gårdar. Jag frågade om dom inte hatade att det är så mycket nerskräpning och vandalisering. Han svarade
"Nej, tvärt om! Vi tycker att det är jättetrevligt att det kommer folk och vi får hjälpa till!"
Jag fortsatte och frågade typ "Men äre inte många som kommer och knackar på eller kommer hem till er och förstör saker? Och typ Kissar på eran gård?"
"Jovisst är det folk som kommer och knackar på, vill låna toaletten, duschen eller ladda mobiltelefoner. Och då har det väl hänt att dom tar saker ifrån badrummet som tvål eller handukar. Men de allra flesta är jättetrevliga och tacksamma. Fast tillslut blir det ganska skitigt så nu, de senaste dagarna, har jag sagt åt dom att kissa vid buskarna istället."
Jag blev fett inspirerad av den där killen och en annan hade kommit och hälsat på sin släkt bara för att hjälpa till och städa. Vi pratade ett tag till och fler grannar kom ut på sina gårdar för att plocka skräp, sedan sa jag:
"Fan vad bra ni är!" och gick tillbaka och satte mig.


de e förfest på balle balle ballen


Jag och Lisa åt god mat på våran balkong innan vi drog vidare till nästa balkong. Att skära upp vattenmelon, sätta i glaset och sedan hälla på Smirnoff ice var fan gött! tips tips, speciellt när vattenmelonen kommer dirr ifrån kylen. Nästa gång jag gör det ska jag skära vattenmelonen och lägga in tärningar i frysen, Rackarns så gott.

ah hej

Jag är redan less på att vara hemma så nu åker jag och bror ut till stugan. Jag behöver luften, havet och att ladda upp inför helgens M-Maskerad hos M-Maja.

vild roadtrip lr ngt


you never were and you never will be mineNär jag jobbade på peace så var det en tjej som liknade robyn jättemycket som hämtade bajspapper hos mig. Jag sa åt henne att jag tyckte att hon var söt och lik robyn, hon blev generad och glad. Jag också. Det här är för övrigt en låt som jag alltid tyckt mycket om, från första gången jag hörde den.De två vännerna och Fredrik


bra start på dagen.

Laisa

Redigerar bilderna från resan som gjort mig förkyld och lite extra glad på flera sätt.
Inleder bildbombningen med dom här bilderna på Lisa med bästa minen!

you should be holdning me

Jag är hemma igen, ensam i huset på sandbacka. I två veckor har jag varit en del av tolv personer. Nu är jag helt och hållet ensam. Inte ens katterna är hemma.
Vi har haft en grym resa tillsammans och nu är det ju sommar på riktigt. Jag har tagit väldigt mycket bilder men min dygnsrytm är precis som den borde efter den här resan så de kanske dyker upp om nått dygn.

Detta är en bild ifrån våran bilresa hem inatt, jag sov som en gud med min pringles-peace and love-keps (som är så jävla snyggn på mig) en stund medan martin och linda kämpade bakom ratten. Jag saknade min mp3...

Saker jag ska göra den här veckan:
- Klippa min lugg
- Vara med Maja
- Åka till stugan, helst ensamRSS 2.0