Peace

Innan jag drog till grekland så laddade jag mp3n med the strokes, kings of leon och flere flere till som spelar i veckan på borlänge. Jag ska städa duschar, se till att bajamajorna har papper så att folk kan bajsa i lugn och ro (alltså jobba som funktionär) men mest ha kul. Se The Strokes och Jälit många tilll!!!!



+ tre bilder från förra årets peace, det var jävligt kul.

kram :)

Snellie


sötschnuuu!!!!!!! btw. en till best friend 4 real

eh yeeah



Marja


<3

BL3


Nellies mamma :]

redigeringar och färger huller om buller.. sry för det!

1 time


när jag var på fest hos Alex. Nu steker jag väl på Rhodos, kram.

blandade studentbilder


Gilma

Marja

Annika

Julia, jag var förbi på draggen och fick en bild på henne, så himla fin hon med

Hejda

Jag åker imorgon, men har tidsinställda inlägg. mycket ifrån studenten. Nu ska jag ha kul!!!!!!

yes



Det här är vad jag har lyssnat på mest hela veckan, tycker att den här låten är sjukt bra och att hon är fett snygg.
Har den här i mp3n på vägen till stockholm imorgon även och är borta i två veckor, minst.
Jag ska till Rhodos och till peace and love. 

LINDA


Alltså, så himla himla fin och så himla himla bra.

så många, så glada, så jävla bra



det är något särskilt

med en bästa vän

för dig har jag för evigt och du har mig. släpper fan aldrig, för du är så jävla bra och jag älskar dig innerligt. och JA vi kommer att sitta där med varsin rulator och glädjas åt våra glada minnen som du sa, för alla våra minnen är bra. Vi har växt genom allt och kommer att växa tills vi inte finns. du är med mig tills jag lämnar allt, för dig ska jag lämna sist. Grät när jag fick ditt sms och gråter igen, kan inte vara tillräckligt tacksam.

Tack


<3

en som fyllde 19 år för 2 dagar sedan

Johan!!!!!!!

Så himla fina


tyck inte synd om mig nu för jag vet och det känns skönt.


så skör

Hello the devil


fett ful när hon ligger under mitt skrivbord och surar... Men det gör inte så mycket för mitt skrivbord är fan ännu fulare.

your cold shoulder



fiffel


Å ja vill ha meeer


Knull Deluxe hade en rolig reklamfilm, den var fan bra och så var oskar linnros med och jag tycker att han är cp-snygg.

Day 06 - Your day

Idag har jag vaknat, ätit frukost och sminkat mig. Sedan satte jag mig ute i 25 grader, pluggade och drack kaffe. Efter en stund så gick jag till polisstationen och hämtade mitt pass, jag såg farlig ut men det var inte så farligt, dock var promenaden dit jävligt varm fast det var väldigt skönt.
På vägen hem gick jag förbi skolan och hämtade min dator och sedan tog jag av mig skorna och gick barfota i gräser resten av vägen hem.
När jag kom hem så fixade jag iordning grejer gick till maja och åkte ut till hennes stuga med henne Kim, Marianne, Fanny, Annika och Nelli för att fira majas birthday, fast hon hade lagat all mat och bjöd på en lapin kulta efter bastu och bad. Det var typ det bästa på länge. Tack Maja återigen! Nu e jag hemma och har tänkt sova, är helt dåsig.
Nu tar jag bara en rand0m bild till det här inlägget för bilder från kvällen kommer upp på någon annans blogg.

Tar den här för att tanken var att vi skulle sova i majas stuga men jag kim å marran skulle plugga. Nu har hag fan gjort det klart för ikv... bläh

since i'm not your everything, how about i'll be nothing, nothing at all for you.


söt och innocent

xtra fun sminkning till en fest och en härligt glad chey!

Full men sjukt fin ändå.

Bitch on bitch!! U R A LOOSEEEEEEER! :) lolser

Inspirerades av Titanic innan jag började bli thinspirerad, då
gjorde jag den här!

Jag skulle på fest, jag var väl arg för att jag förutspådde att
Fredrik skulle spilla vin på mig.... uhuu :(

seriös tjej med långt hår tihii

Försökte få en bra bild nu också, för jag sitter med inpackning men den här camen är dålig med ljus... å du sämsta cam......... Jag gör inpackningar i hopp om att mitt hår inte ska bli förstört när jag ska blondera det platina :D


Snart kommer det giltiga inlägget för dagen.. men det tar tid att göra... heida!


Day 05 - Your definition of love


- När hela världen kretsar runt en, allt annat kvittar för man är så jävla kär och så jävla stolt.
- När man gjort slut och ska träffas på ett café för att prata. Man skrattar och skämtar, och blir fnissig och varm när man pratar om saker man gjort tillsammans. Sakta hamnar man närmare varandra som om man var två magneter. Dras mot varandra. Till slut förstår man att det är det som är meningen. Det är vi som är meningen och vi kan inte hålla oss ifrån varandra.
- Jag kommer ihåg att när jag var kär och fick kramas med den jag var kär i så brukade jag bli frustrerad och önska att vi kunde smälta ihop. jag önskade verkligen det, jag ville vara så nära. Fast det gick int :( :(
- När man duschar tillsammans en kall morgon på vintern och även fast man har varmt vatten så måste man stå så nära och hålla om varandra så nära för att hålla värmen. Den bästa värmen.
- Även den här låten (click it, klicka på ditt sätt) tycker jag är sådär att jag kan känna ett galet kärlekspirr av den, så äre iofs med några fler Sigur rós-låtar.

Kärlek är en fin grej tycker jag, det är så jävla skönt att vara kär. Pirripirripirr osv, då man känner pirret mellan kropparna och typ ba vill ah.. smälta ihop...

.

Disrespect us no they won't


Det är faktiskt vidrigt hur man kan bli nersedd på som tjej. Jag har blivit så jävla less på det nu och tänker inte ta skit! Vi får ta tag i det själva och säga Fuck you drygjävel när någon kille nervärderar en tjej, eller när tjejer nerdvärderar sin egen förmåga och andra tjejer. Kom igen!
En bra låt här också, det är en cover av lilly allen på the kooks låt Naive http://www.youtube.com/watch?v=KxLD35x8vks&feature=related

Nu ska jag iväg med buss till Sofiehem på en fest. Det tycker jag ska bli kul!


Day 04 - What you ate today



Idag vaknade jag och Nellie i min källare, sedan klev vi upp och åt müsli och jag åt en macka med gravad lax för jag kände för en festlig start på dagen!
Sedan spelade jag fotboll och efter det gick jag och Farah hem till mig och lagade lunch. Fräste vitlök och soltorkade tomater i olja, la i rödlök, aubergine och scuash. Stekte på låg värme tills det var perfekt till bulgurn vi hade kokat + sallad. Det är min nya favoriträtt som är fett enkel att göra och så jäävla god.

Till middag åt jag, mamma, pappa, mormor och min morbror grillat hos oss. Dom åt typ gris men jag åt en majskolv och till det hade vi ugnsgrönsaker, hummus, sallad, bulgur å sås. Typ aioli med limesmak, det passade bra till majsen!
Sedan fick jag en macka hos Gustav för att jag blev hungrig när vi såg film.

Jag har ingen bild på något av det här men jag kan lägga ut en bild från Grekland för två år sedan när min pappa och Maja och gör fula miner och tramsar för att dom är trötta på att vänta på mat på en restaurang. I bordet brevid vårat satt tre amerikanare, jag blev fascinerad av att höra någon irl som pratar amerikanska, jag vet inte vad det är, men jag blir det varje gång jag hör en person prata amerikanska på riktigt. Hur som helst, här e bilden.


If I die and go to hell real soon, it will appear to me as this room.


Day 03 - Morning routines

På morgonen vaknar jag, olika tider de flesta dagar. Jag går upp, tar på mig närmaste, skönaste byxor sedan går jag till köket, sätter igång morgonpasset i P3 och gör frukost. Brukar vara A-fil med jordgubbssmak och müsli.

Sedan går jag och sminkar mig, tar på mig kläder och borstar tänderna. 10 minuter innan jag börjar min första lektion så suckar jag och cyklar på min cykel som är för liten (sadeln är typ omöjlig att höja även..) till midgårdsskolan. Måste fråga min mekare till bror om han kan komma hem med snickarlådan och hjälpa mig att höja den där sadeln.

På vägen till skolan börjar jag automatiskt att gråta, alltså inte för att jag är ledsen, utan för att det är något fel på mina ögon. Det rinner bara tears.. :(

Men my friends ibland har jag sovmorgon och ibland är det fint väder. Då brukar jag sätta mig på altanen och dricka kaffe! Jag värmer mjölk och häller det i kaffet istället för kall mjölk för då svalnar kaffet så mycket.
Den här dagen hade jag solen i ögonen och spillde mjölk överallt. Lars hade kunnat sjunga om mig.


RSS 2.0