hej allihop, godmorgon!

I lördags så åkte jag till affären och handlade mat som jag sedan tillagade och bjöd 4 vänner på. Senare kom det lite mer folk hem till mig och då drack vi öl/vin/vodkalainen och lyssnade på många gamla klassicz. Jag tog inga bilder under kvällen, men när alla hade dragit efter att vi bastat så somnade johan och då passade jag på att fotografera mig själv med johans glasögon!

Tycker att den här sista bilden representerar mig. BTW så är det p12-dagen imorgon.
Idag är det måndag och jag laddar med KAFFE och passar på att skriva lite i mina bloggar.
vart jag mig i världen vänder ligger det en katt och slumrar

Den där katten bodde hos en Hindu-familj i en djungelby. Det fanns en jätteliten kattunge också som var kolsvart och det var den minsta kattungen jag sett.

jag som just hade börjat tro

maybe this isn't meant to last forever.

all shoked up


Del ett

Umeå flygplats var dyster och kall när vi åkte på torsdag eftermiddag den tjugoandra december och jag hade som vanligt packat väskan i sista sekund.
vi mellanlandade på Arlanda och sov på rest and fly och på morgonen åt vi frukost på ett kafé som min syster tyckte var för dyrt så jag tror hon gick och åt någon annanstans.
När vi skulle flyga till Indien så hade jag fått flera stycken chokladbitar av nellie som jag hann med att träffa på Arlanda. Vi i familjen åt upp dom flesta på flygplanet för att dom började smälta. Andra saker jag gjorde för att underhålla mig själv med på flygplanet:
- Sov
- Åt flygplansmat!
- Blev klagad på, för att mina knän stötte i flygplansstolen framför mig där Thomas Bodströms fruga satt. Hon klagade på flera saker.. Undra om hennes liv är kul.
- Tjuvtittade på filmen med mina hörlurar (man var tvungen att köpa hörlurar för att få se filmen egentligen)

De här tre var mina favoriter av dom godisarna jag fick av nellie! 
När vi kom fram till Goa så åkte vi buss till vårat hotell och där sov vi och på morgonen efter det så var det julafton men det hade jag glömt bort iallafall så vi gick ut på en promenad för att utforska Baga.
Här var Titos road och en miniliten lastbil :]] cute

Viktor passade på att klippa sig hos denne charmige man i rosa skjorta med en diskret svettlök.

Vi gick barfota på stranden. Det var fullt av försäljare överalllt på hela stranden och indier som ville peka på min piercing och sätta på fotlänkar på mig och Sanna. Vi gick inte till den stranden fler gånger förutom en. Den sög.

hejda

Alltså vad är detta?

Alltså sitter här i lugnet och lyssnar på grooveshark och lägger märkte till den här annonsen och tänker först "........? :S :O " Men fattade sedan annonsen:
Man får chansen att knulla 2 SLYNOR om dagen såklart.

Hej igen ya'll! Här är en iphoneuppdate

Jag har varit borta ifrån den här bloggen en lagom tid och jag har gjort väldigt mycket under den tiden. Andra saker.
Här tänkte jag inleda lite smooth detta härliga år med en Mobiluppdatering!!!! från vad jag hunnit med under det här året än så länge.
Där är min syster då hon simmar i poolen som var på vårat hotell i Goa. 
Vi åt passionsfrukt vid poolen fast man fick inte göra det egentligen. Man fick bara ligga ner på en solstol och läsa. Man fick inte äta något/dricka något som man inte hade köpt av personalen med matchande lila skjortor.
Där min bror + hans nya solglasögon som han köpte för 150 rupees (ca 20 kr). Han har dessutom en tatuering som många indiska grabbar blev intresserade av. Det var även många som ville ta bild tillsammans med honom eftersom att dom tyckte att han var så lång och häftig! Det är han också. Bästa bror!!!
Där är min syster i ett linne som är Fannys och ett strålande leende (eftersom att hon chattade med sin pojkvän).
Servitören med trimmade ögonbryn som serverade Viktor den här Strawberry Daiquirin log generat mot Viktor när han ställde ner den här rosa drinken framför honom. 

När vi stod i kö till en toalett så stod den här kossan och betade bland soporna brevid toaletten.. götta!
Pappa var glad och hade slappnat av ordentligt med uppknäppt skjorta å allt!

Där packade jag en till en utflykt som vi skule på. Den kallades Jungelboken och man skulle träffa elefanter + ta en promenad i en riktig djungel!!!
alla indier pyntade med många stjärnor! Det var jättefint!
Här hade jag köpt massa grejer som jag spexxade ihop till en outfit, sedan drog jag till stan och köpte kryddor, 2 väskor och några fler saker!
När jag kom hem till Umeå så var jag med johan och han fick fina presenter av mig!! Fast jag tog bara en bild på mig sj då jag såg sur ut i hans säng. Han satt väl på toaletten forever eller något...
Den här bilden tog jag i fredags då jag skulle iväg på Hannas 20årsfest! 
Det var en jätterolig förfest och en rolig kväll ute i det exklusiva utelivet i Umeå!

RSS 2.0