inte ett verb eller ett adjektiv. kan ej förklaras med ett substantiv.

Idag är jag fortfarande sjuk fast jag har sovit tre dagar i streck, druckigt flera liter vatten, ätit strepsils, alvedon, vitlök, ingefära. Det blev faktiskt lite bättre av omständigheterna så jag har bara ont i halsen nu. Men kan ej prata högt eller lågt utan att det gör bränner vilket dom lovar att man ska klara sig undan om man äter strepsils. Tro ej på reklam!

När vi åkte in till stan från stugan så fick min syster och hennes vänner mig att skratta. Det var kul men det gjorde ont!
sen såg jag ett välkänt ansikte vandra i stan, snabba steg, hörlurar, svarta kläder och ett par ögon som jag gillar att le mot! Då blev jag tyst och kände typ en känsla av att jag ville hoppa ut ur bilfönstret å ba: STRÖ LITE SOCKER PÅ MIG!
aja, det går inte att förklara
.


oroa dig inte, jag är bara the girl from the north country


Mitt förra inlägg var egentligen bara konstigt, allt förrutom musikgrejen!  så nu la jag ut en vettig bild på min syster Sanna!

Det mesta är bra nu, förutom min förkylning och ditt problem! Men jag ska se till att hjälpa dig. Först måste jag bara ta tag i min sjukdom och kaasta iväg den!  FAR FAR AWAY!  Så att jag typ kan hålla mig vaken hela helgen på urkult!

.

waiting for an slow salomon

Tiden går, den bra tiden går, även den dåliga tiden går. Den Dåliga tiden går långsammare bara för att vara retlig. Och bara för att man har kul på sommarlovet så går det extra snabbt. Idag var iallafall en tråkig dag. Tur att det finns bra musik att lyssna på.
Ska be er kolla upp ett par grymma band!!
-KINGS OF LEON har ni hört men skivorna BECAUSE OF THE TIMES och AHA SHAKE HEARTBREAK är bäst.
-KASABIAN, bästa skivan enligt mig är WEST RYDER PAUPER LUNATIC ASYLUM och min favoritlåt just nu är WHERE DID ALL THE LOVE GO? som är andra spåret på den skivan.

Här kommer lite bilder från en kväll hos marran.


ett:Sanna satt och väntade på sin LAX. två: Ingen ser särskillt glad ut... tre: Dansken-Simon-björn-danskbjornen och MArianne får till drömposén!


.


Aha shake Heartbreak


kungar

Igår var jag med folk och vi stökade ner huset lite men jag orkade inte städa igår så jag sköt upp det till idag. Mamma och pappa skulle ändå komma hem klockan fyra. Så när jag vaknade satte jag igår Kings of leon på spotify och sket i att städa.. När mamma kom hem kl två istället för fyra blev hon arg och nu går hon omkring och kastar saker som ligger ivägen! Jag ska he på högsta volym och ta i tu med mitt rum nu, KINGS ska hjälpa mig igenom detta och jag ska sjunga med dom i mina finaste toner! DEN NI!

hon se äldre ut än vad hon gör i verkligeheten så hon skulle inte gilla att jag la ut den här bilden men det struntar jag i för nu har hon ockuperat toaletten!.


den


ROMhästspett


Klassfest i December, kändes som nyss men det var länge sen.
1. Annika www.chocolatejesus.blogg.se  2. Nellie www.radisorna.blogspot.com 3. Maja www.ajabajamaja.blogg.se
4. Odd fryser, Jacob och Sofia delar värme och en cigg 5. Isa i Elias knä, Jacib på golvet och Odd på knä för att rädda Jacob.

glapp


Sllaooturd


www.ajabajamaja.blogg.se


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0